Çubuklu Köyü Özkoyuncu İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://cubukluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çubuklu Köyü Özkoyuncu İlkokulu Çubuklu Mahallesi No 287 Yahyalı / KAYSERİ
VİZYON : Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal-(İlkokul Ortaokul aynı binada)
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:30-15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer(Kömürlü)
Pansiyon : 0
Lojman : Okulumuzun Lojman Binasında Sobalı 6 Daire Bulunmaktadır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezine toplu taşıma araçları ile günlük ulaşım sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçları veya servis araçları ile ilçe merkezinden geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mahallemiz Yahyalı´ya 16, Kayseri´ye ise 90 km dir.Yahyalı İlçesinin merkez olmayan en büyük mahallelerinden birisidir.Ulaşım,su,iletişim,alt yapı gibi bir sorunu bulunmamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mahallemiz Yahyalı´ya 16, Kayseri´ye ise 90 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :